ja_mageia

INFRASKILL
• Detachering
• Werving en Selectie
• Consultancy / Projecten
• Personeelsdiensten
• Kantoor en Automatisering
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home
Welkom op de website van INFRASKILL Services B.V. E-mailadres

INFRASKILL is een ICT dienstverlener met ruim 20 jaar ervaring op gebied van ICT beheer, Applicatie ontwikkeling en beheer, infrastructurele diensten en ICT projecten binnen een groot scala aan opdrachtgevers in het MKB, midden en grotere segment. Door de omvangrijke infrastructuur kennis zijn we een krachtige system integrator.

Onze doelstelling is ervoor te zorgen dat een infrastructuur en/of software oplossing goed aansluit op de behoefte van de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers, en daardoor positief bijdraagt aan het bedrijfsresultaat.

De kernactiviteiten van INFRASKILL zijn onder te verdelen in projectleiding, ontwerp, installatie, configuratie en beheer van totaaloplossingen voor bedrijven en organisaties, personeelsdiensten zoals: Detachering, Detavast, Werving en Selectie en payrolling van ICT professionals.

De kernexpectises van INFRASKILL liggen op: Java, HP UX Unix, SUN Solaris, RedHat Linux, Microsoft, VMWare en CISCO.

Dit resulteert steeds in functionele automatiseringsoplossingen op basis van bewezen techniek. INFRASKILL, uw partner in automatisering.
 
INFRASKILL Services B.V. is NEN4400-1 gecertificeerd! E-mailadres
Sinds Januari 2013 is INFRASKILL SERVICES B.V. NEN4400-1 GECERTIFICEERD!
Sinds 1 juli 2012 is de wet- en regelgeving voor de inhuur van personeel (en dus ook die van professionals) gewijzigd. Als opdrachtgevers zaken doen met bedrijven die hun zaken niet op orde hebben, lopen ze risico’s op boetes en de inlenersaansprakelijkheid.

INFRASKILL Services B.V. heeft zich daarom NEN 4400-1 laten certificeren waarmee ze haar opdrachtgevers maximale bescherming biedt, NEN4400-1 staat voor de norm van betrouwbaarheid.

REGELS VOOR INHUUR PROFESSIONALS
De per 1 juli 2012 gewijzigde regels voor het inhuren en uitlenen van personeel in de WAADI (Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs) zijn oorspronkelijk bedoeld om fraude en misbruik bij het in- en uitlenen van arbeidskrachten in bepaalde economische sectoren tegen te gaan. De regels zijn nu ook van toepassing op de ICT-sector en hebben concreet gevolgen voor de inhuur van ZZP’ers en consultants van IT-dienstverleners.

REGISTRATIEPLICHT
Organisaties die personeel inlenen zijn verplicht om na te gaan of het bedrijf dat het personeel levert voldoet aan de registratieplicht. Wanneer er geen sprake is van registratie riskeert de inlener een bestuurlijke boete van 12 duizend euro bij een eerste overtreding, tot een maximum van 36 duizend bij herhaaldelijke overtreding per ingehuurde medewerker. De controles worden uitgevoerd door de Inspectie SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid).

GEVRIJWAARD VAN INLENERSAANSPRAKELIJKHEID
Organisaties die personeel inlenen, lopen ondanks een juiste registratie en afhankelijk van de werkingssfeer het risico op de zogenaamde inlenersaansprakelijkheid als het bedrijf, waarmee ze zaken doen, niet tijdig haar loonheffingen en omzetbelasting afdraagt.

Dankzij onze NEN 4400-1 certificering beschikken wij over het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Het SNA-keurmerk toont aan dat INFRASKILL tijdig haar belasting en premies afdraagt en is een vereiste om inleners volledig te vrijwaren van de inlenersaansprakelijkheid.
 
De Lepelaar E-mailadres
Per 1 november 2012 zal INFRASKILL Services B.V. haar intrek nemen in het statige pand genaamd “De Lepelaar”, aan de Kerstraat 57 te Lepelstraat.

INFRASKILL levert ICT personeel,  op basis van detachering, consultancy, project, maar daarnaast ook personeelsdiensten als werving en selectie. Zowel flexibel als vast, steeds de beste IT professional voor uw organisatie. Door jarenlange ervaring in recruitment kunnen wij snel , de juiste kandidaat voorstellen.

Door kwaliteit, vakkennis, en weten wat de klant bedoelt maar vooral een goede service bieden en dat alles tegen een schappelijk tarief, heeft gemaakt dat INFRASKILL deze stap kon maken, en dat blijven we zo doen. Ook weten hoe u 30% kunt besparen op belkosten? Of op uw automatiseringskosten? Bel dan INFRASKILL, gewoon omdat INFRASKILL uw eigen taal spreekt. Telefoon:. 0164 - 820212.
 
INFRASKILL aanstaande distribiteur van FarStone Total Backup/Recovery producten E-mailadres

tbras-150

INFRASKILL Business ICT is aanstaande distribiteur voor FarStone Total Backup/Recovery producten! voor een vrijblijvende prijsopgave, technicsche vragen en zeer interessante reseller mogelijkheden Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel onze verkoopafdeling via +31 164 211131.

Total Backup Recovery® 7 Server
Protect you and your business from disasters, minimize operational downtime, restore business continuity, and improve productivity/ Total Backup Recovery 7 Server simplifies the backup and recovery process while minimizing operational downtime, restoring business continuity, and improve productivity. Total Backup Recovery 7 Server helps businesses recover from detrimental server disasters through comprehensive backup & recovery features, such as file and folder backup, unique snapshot recovery, complete system, incremental image backup, and "set it & forget it" scheduler.

 
INFRASKILL is officiëel AXIGEN Partner E-mailadres

axigen-logoAXIGEN is an easy, secure and powerful mail server based on an innovative technology, providing unmatched manageability for system administrators. Integrating all modules in a robust messaging solution, AXIGEN is developed for demanding users, from small businesses to large ISPs and HSPs.

Services
It is our priority to provide quality technical support to all our customers. That's why we have designed various support levels to accommodate specific needs: from free basic support, available to all our customers, to high-level support for companies functioning in mission-critical environments.

 

Lees meer...
 
We hebben 10 gasten online

Nieuwsbrief