ja_mageia

INFRASKILL
• Detachering
• Werving en Selectie
• Consultancy / Projecten
• Personeelsdiensten
• Kantoor en Automatisering
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Referenties
Projecten


01/10/2010: Juniper en Nagios PDF Afdrukken E-mailadres

Voor een landelijke zakelijke internet dienstverlener gaat INFRASKILL Juniper Security appliances inzetten voor de controle van het internet verkeer naar de applicatieserver farms in hun datacenters en spamfiltering.

Middels een op RedHat gebaseerde Nagios implementatie zullen alle diensten in de cloud worden gemonitored (Linux, FreeBSD en Windows) zodat engineers proactief verstoringen in hun park kunnen opmerken en het incident verhelpen.

 
20/08/2010: INFRASKILL levert nieuwe infrastructuur voor financiele dienstverlener PDF Afdrukken E-mailadres
Voor een financieel adviesbureau in Bergen op Zoom gaat INFRASKILL Business ICT aan de slag om een nieuwe kantoorautomatisering op te zetten gebaseerd op Microsoft technologie. Voor deze relatie zal een mix worden ingezet van Microsoft Online Services en eigen nieuwe server infrastructuur. Met deze mix word de beheersbaarheid eenvoudiger en kunnen deskless worker diensten worden aangeboden voor adviseurs zonder vaste werkplek.
 
08/08/2010: INFRASKILL levert UNIX Projectmanagement diensten voor VTSPN PDF Afdrukken E-mailadres
images INFRASKILL gaat de komende maanden project management diensten leveren voor een server consolidiatie en migratie project. Databases en applicaties van een Tru64 cluster platform zullen naar een Redhat Linux Enterprise cluster oplossing worden geporteerd.
 
04/08/2010: Apple xServe PDF Afdrukken E-mailadres
Voor een regionale zorginstelling gaat INFRASKILL de komende tijd aan de slag om cloud computing faciliteiten te implementeren in een regioneel datacenter. De infrastructuur zal de medewerkers van deze instelling voorzien in OpenDirectory services, VPN services en Apple groupware functionaliteit/wiki en biedt intergratie voor hun Apple compute en Apple iPhone assets.
 
14/07/2010: Internet diensten voor Schalke en Partners PDF Afdrukken E-mailadres

De consultants van INFRASKILL gaan de komende tijd ontwikkelwerkzaamheden verrichten voor het nieuwe initatief van Schalke en Partners: www.achtergrondonderzoek.nl. Deze website is vorige maand “in de lucht gegaan”.

Schalke en Partners is de eerste online leverancier van real time achtergrondinformatie over personen in Nederland, waarbij gegevens uit een grote hoeveelheid openbare bronnen in één rapport worden aangeboden.

Per aanvraag wordt de informatie over de betreffende persoon opgehaald uit een aantal openbare bronnen zoals het kadaster, kamer van koophandel, faillissementsregister, insolventieregister en de Europese sanctielijst. Ook wordt er financiële informatie uit bestanden van handelsinformatiebureaus verschaft, wordt een foto van de woning bijgevoegd en worden de sociodemografische gegevens van de buurt verwerkt. Daarbij kan er tevens een verificatie van het identiteitsbewijs (paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs) plaats vinden en worden de gegevens van het voertuig waarvan een kenteken is ingevoerd verwerkt in het rapport.

Achtergrondonderzoek.nl kan voor afnemers die daartoe gerechtigd zijn aparte koppelingen verzorgen met waarschuwingssystemen (zwarte lijsten) van bijvoorbeeld de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) of het Waarschuwingssysteem Logistieke Sector (WLS), zodat met het eenmalig invullen van de gegevens alles voor handen is. Het concept voldoet volledig aan de eisen die de privacy wetgeving stelt. De aanvrager moet de betrokken persoon over het algemeen mededelen dat informatie over hem/ haar wordt aangevraagd. De aanvrager moet bij de aanvraag tevens opgeven wat de reden hier voor is.

Bedrijven kunnen eventueel zelf de achtergrondinformatie verzamelen maar dat kost veel tijd omdat telkens opnieuw ingelogd moet worden bij de verschillende leveranciers van de informatie. Daarnaast moet men dan ook nog de nodige abonnementen afsluiten.

De persoonsinformatie die Achtergrondonderzoek.nl ophaalt is met name interessant als onderdeel van pre-employment-screenings. Daarnaast kan het interessant zijn bij het aangaan van andere zakelijke relaties dan een arbeidsovereenkomst, zoals bijvoorbeeld bij woningverhuur, verhaalsonderzoeken, verhuur apparatuur etc.
Bij het realiseren van het concept van Achtergrondonderzoek.nl is mede gebruik gemaakt van de expertise van Schalke & Partners Onderzoekbureau te Breda.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 3

Nieuwsbrief